Haemme yritysmyyjiä vahvistamaan muun muassa Espoon, Tampereen, Jyväskylän ja Itä-Suomen myyntialueita, mutta hyvälle yritysmyyjälle löydämme varmasti paikan muualtakin Suomesta.

Yritysmyyjänä tehtävänäsi on palvella yritysasiakkaitamme heidän logotuote- ja lahjahankinnoissaan. Työsi sisältää yritysasiakkaiden kontaktointia puhelimitse, asiakastapaamisia, tuote- ja kampanjaideointia, myyntinäyttelyiden järjestämistä sekä tietysti myyntiä ja asiakaspalvelua. Yritysmyyjänä pääset myymään Suomen kiinnostavinta logotuotteiden ja yrityslahjojen valikoimaa menestyvässä tiimissä sekä luomaan asiakkaan brändiä vahvistavia tuoteratkaisuja ja tuotevalikoimia yhdessä asiakkaidesi kanssa.

Myyntityö Mastermarkissa on monipuolista, palkitsevaa ja innostavaa. Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, hyvän koulutuksen ja jatkuvan tuen työhösi. Palkka koostuu pohjapalkasta ja provisiosta, jolle ei ole asetettu kattoa. Täten voit itse vaikuttaa ansioidesi määrään aktiivisuudellasi. Me haluamme myös palkita tiimiläisiä hyvistä suorituksista, joten työntekijöillemme on tarjolla erilaisia myyntikilpailuja, koulutusmatkoja ja henkilöstötapahtumia.

Meille tärkeintä ei ole aiempi kokemus, vaan toimeen tarttumisen asenne, yrittäjähenki ja ammattimainen palvelumieli. Odotamme sinulta halua ideoida ja kehittää asiakkaan omaa logotuotemallistoa sekä halua löytää ja ymmärtää asiakkaan tarpeita. Toivomme sinulta periksiantamattomuutta ja riittävästi teknistä osaamista esimerkiksi Teams-palavereiden pitämiseen ja asiakasrekisterin hallintaan, sekä rohkeutta tarttua puhelimeen ja kontaktoida myös uusia asiakkaita. Meillä pääset kehittymään myynnin ammattilaisena ja haastamaan itseäsi. Voit työskennellä joustavasti joko työsuhteessa Mastermarkiin tai itsenäisenä yrittäjänä. Meillä voit keskittyä olennaiseen, sillä taustallasi toimii yli 40 hengen vahva taustaorganisaatio.

Mastermarkilla pääset edustamaan laadukkaita huippubrändejä ja innovatiivisia tuotekonsepteja. Olemme yli 30 tuotemerkin virallinen maahantuoja, ja moni tuote on saatavilla yksinoikeudella vain meiltä. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Eva Solo, Victorinox, Moleskine, Modestone, Cole & Mason ja Exentri.


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV osoitteeseen mastermark@mastermark.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Sami Salonen | 040 5887 301 | sami.salonen@mastermark.fi


Mastermark pähkinänkuoressa

Mastermark Oy on erikoistunut yritysten logotuotteisiin ja liikelahjoihin. Logotuote on väline asiakassuhteen hoitamiseen, myynnin edistämiseen, brändin rakentamiseen sekä tärkeiden sidosryhmien huomioimiseen ja palkitsemiseen. Logotuote- ja lahja onkin yksi tehokkaimmista markkinoinnin keinoista: jos asiakkaasi käyttää antamaasi laadukasta lahjaa päivittäin, pysyt varmasti aina asiakkaan mielessä!

Mastermark Oy on Suomen suurin liikelahja-alan palveluyritys, joka on perustettu vuonna 1978. Olemme suomalainen ja vakavarainen yhtiö, jonka asiakkaita ovat kaikenkokoiset yritykset Suomessa ja maailmalla. Teemme vuosittain noin 25 000 toimitusta 51 eri maahan. Mastermark-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 18,8 milj. euroa. Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Meitä Mastermarkilaisia on jo yli 100 ammattilaisen joukko.

Teetimme asiakastyytyväisyyskyselyn vuonna 2020 ja 98 % asiakkaista on valmiit suosittelemaan meitä muille saamansa palvelun perusteella. Mastermarkilla on myös ISO 9100 -sertifikaatti, jonka on myöntänyt Kiwa Inspecta. Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Turussa. Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti kaikkialla Suomessa. Liikevaihtomme on noin 18 miljoonaa euroa. Olemme useiden tunnettujen merkkituotteiden, kuten Victorinox, Eva Solo, Thermos, Exentri, virallinen maahantuoja. Tytäryhtiömme Mastermark Brands vastaa edustamiemme merkkien jakelusta vähittäiskaupalle.

Olemme kansainvälinen toimija ja kansainvälisen liikelahjajärjestö IPPAG:n aktiivinen jäsen ja IGP Global Promotionin osakas. Laaja kansainvälinen sopimusvalmistajaverkostomme takaa tuotteiden laadun ja tuotannon joustavuuden.

Tutustu tuotteisiimme verkkokaupan puolella www.mastermark.fi.