Tule menestymään kanssamme


Haluatko luoda uran myynnin parissa tai oletko jo hankkinut kannuksesi myyntityössä?

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä tiimissämme palvelemalla niin kotimaisia kuin kansainvälisiä asiakkaitamme.


Etsimme uusia osaajia Helsinkiin, Tampereelle ja Kuopioon. Hyvälle Account Managerille löydämme paikan myös muualta Suomesta.

Tutustu toimintaamme verkkosivuillamme tai uusimmassa esitteessämme.


Kysy lisää


Myyntijohtaja Sami Salonen, 040 588 7301, sami.salonen@mastermark.fi

Toimitusjohtaja Lauri Honka, 040 022 8020, lauri.honka@mastermark.fi


Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:n osoitteeseen mastermark@mastermark.fi


Mastermark oy


Mastermark on suomalainen perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1978. Mastermark myy logotuotteita ja niihin liittyviä palveluratkaisuja Suomessa ja maailmalla. Mastermarkin liikevaihto vuonna 2022 oli 18,8 milj. ja sen palveluksessa oli 100 henkilöä. Viimeisen asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan 97 % asiakkaista olisi valmis suosittelemaan Mastermarkia.

Saat meiltä perusteellisen koulutuksen sekä myydäksesi alan laadukkaimman tuotevalikoiman. Olemme yli 30 brändin virallinen maahantuoja, johon lukeutuu mm. Victorinox, Thermos, Eva Solo ja Neutral.


Mastermark Brands Oy on Mastermarkin tyträyhtiö, joka on kulutustavaroiden maahantuonti- ja markkinointiyhtiö, joka tuntee tuotteensa ja tarjoaa suomalaisille vähittäiskauppiaille menestyskonseptit yli 20 vuoden kokemuksella.


Lue lisää yrityksestämme >

Katso yritysvideomme >