Juhlakuohut valmistetaan Suomessa käsityönä aitoja makuja kunnioittaen, ilman teollisia maku- tai väriaineita. Juhlakuohuissa maistuvat suomalaiset raaka-aineet. Makuna valittavissa raparperi & rose tai lakka. Säilyvyys 3 kk. Alkoholiton, vegaaninen. Hinnat sisältävät 4-väripainetun etiketin.
Raparperi & ruusu juhlakuohun ainesosat: Vesi, luomuraparperitäysmehu (Suomi) 18%, luomuruokosokeri, luomuruusunterälehti (Suomi), hiilidioksidi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo).
Lakka juhlakuohun ainesosat: Vesi, lakkatäysmehu (Suomi), sokeri, hiilihappo, säilöntäaine (kaliumdisulfiitti).
Minimitilausmäärä 50 kpl. Toimitusaika n. 4 viikkoa.