Suklaa Nordic Flavours 48G Goodio

Herkuttele suomalaisella, käsintehdyllä suklaalla. Goodio-suklaa on valmistettu parhaista, pääosin luomulaatuisista ja osin villeistä raaka-aineista. Suklaa ei sisällä lisäaineita tai valkoista sokeria. Gluteeniton ja soijaton tuote sopii myös vegaaneille. Tuotteilla on Avainlippu- ja Design from Finland-merkit.

Nordic Flavour -sarjassa on neljä eri makua: Merisuklaa 71 % (Sea), Metsäsuklaa 70 % (Forest), Marjasuklaa 71 % (Berry) ja Kukkasuklaa 69 % (Flower).

SEA: Tumma suklaa, jossa tervalikööriä ja merisuolaa.

FOREST: Tumma suklaa, jonka päällä ripoteltuna metsäkiteitä ja kuivattuja koivunlehtiä. Tämä makumaailmaa sisältää pohjoismaisen metsämaiseman perusrakennuspalikoita: koivu ja kuusi.

BERRY: Tumma suklaa, jossa päälle ripoteltuna pohjoismaisten marjojen ja mustaherukanlehtiä. Tässä helmessä pääroolissa on yksi pohjoismaisen luonnon keskeisistä osista, luonnonmarjat - mukaan lukien mansikat, tyrni ja puolukka.

FLOWER: Suklaa, jossa päällä ripoteltuna kukkien terälehtiä ja ruusukiteitä. Sileässä ja rennossa suklaassa on pelargonioita, ruusuja ja ruiskukkia sekä koivusokeria.

Muistathan mainita haluamasi maun tilauksen kommenttiosiossa.yht.