Kruunaa jälkiruokapöytä italialaisella klassikko herkulla. Hiivalla kohotettu kakku valmistetaan tuoreesta maidosta, voista, kermasta ja Madagaskarin vaniljasta. Se saa mehevän makunsa sultanarusinoista ja sokeroiduista Sisilian appelsiineista ja Diamanten sitruunoista. Aito, alkuperäinen makunautinto on parhaimmillaan jälkiruokaviinin kanssa. Kakku on pakattu tyylikkääseen metallipakaukseen.
Ainesosat: vehnäjauho, rusina, voi, sokeri, munankeltuainen, luonnonhiiva, sokeroitu appelsiinin kuori, sokeroitu sitruunan kuori, glukoosi-fruktoosisiirappi, sokeri, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, emulgointiaine: mono- ja diglyseridit kasviperäiset rasvahapot, inverttisokeri siirappia, suolaa ja luonnollisia aromeja.
Sisältää: vehnä, kananmuna ja maito. Saattaa sisältää pähkinöitä, soijaa.