Kruunaa jälkiruokapöytä italialaisella klassikko herkulla. Hiivalla kohotettu kakku valmistetaan tuoreesta maidosta, voista, kermasta ja Madagaskarin vaniljasta. Se saa mehevän makunsa sultanarusinoista ja sokeroiduista Sisilian appelsiineista. Aito, alkuperäinen makunautinto on parhaimmillaan jälkiruokaviinin kanssa. Kakku on pakattu tyylikkääseen pahvipakkaukseen.
Ainesosat: vehnäjauho, rusina, voi, sokeri, munankeltuainen, luonnonhiiva, sokeroitu appelsiinin kuori, glukoosi-fruktoosisiirappi, sokeri, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, emulgointiaine: mono- ja diglyseridit kasviperäiset rasvahapot, inverttisokeri siirappia, suolaa ja luonnollisia aromeja.
Sisältää: vehnä, kananmuna ja maito. Saattaa sisältää pähkinöitä, soijaa.