Lahjakortti Kesälahja

Lahjakortti tarjoaa ratkaisun, kun haluat muistaa asiakkaitasi tai henkilökuntaa, mutta et halua päättää lahjaa heidän puolestaan. Oli lahjan saaja sitten herkkujen, ulkoilun tai designin ystävä, monipuolinen ja laadukas valikoimamme takaa aina onnistuneen valinnan. Lahjakortissa olevalla korttinumerolla saaja voi lunastaa lahjansa helposti nettisivuiltamme. Lahjakorttisivuilta löytyy jokaiselle kortille oma lahjavalikko, mistä lahjakortin saajan on helppo valita haluamansa lahja.

Valittavissa on kolme erilaista lahjakortin tyyppiä: e-lahjakortti yrityksen omalla logolla, pahvinen painettu lahjakortti ilman logoa tai pahvinen painettu lahjakortti yrityksen omalla logolla.

E-lahjakortti: E-lahjakortti on sähköisesti lähetettävä lahjakortti, joka on helppo lähettää sähköpostilla henkilökunnalle sekä asiakkaille. Jokaiseen e-lahjakorttiin on mahdollista lisätä myös henkilökohtainen tervehdysviesti sekä yrityksen logo. Sähköisen lahjakortin lähetyspalvelumaksu 50 € / tilaus (alv 0%). Lähetämme e-lahjakortit puolestasi sähköpostitse vastaanottajille tai suoraan sinulle PDF-tiedostoina, joita voit itse lähettää eteenpäin. E-lahjakorttien toimitus jopa samana päivänä.

Pahvinen lahjakortti: Lahjakortti painetaan laadukkaaseen kartonkiin joko yrityksen omalla logolla tai ilman. Lahjakortin koko avattuna 277 x 190 mm, taitettuna 138,5 x 190 mm. Oma painatus korttiin 0,50 € / kpl, aloituskulu 35 €. Minimitilausmäärä 20 kpl. Toimitusaika n. 1 viikko.

Lunastetun lahjan toimitustapa on Matkahuollon Lähellä-paketti lähimpään toimipisteeseen. Toimitukset vain Suomeen.

Suomi-lahjakortin hinta on à 29 € + toimitusmaksu 10 € /lahja. Lahjakortin voimassaoloaika on 6 kk, mutta se voidaan määritellä myös tarpeidenne mukaan.yht.