Lakritsilaatikko Winter Selection Box 375G Lakrids

Anna lahjaksi talven makuja. Winter Selection Box on täynnä toistaan herkullisempia erikoismakuja, jotka sopivat täydellisesti joulun aikaan nautiskeltaviksi.

A - THE ORIGINAL on ensimmäinen Johan Bülowin kehittämä tuote, joka syntyi hänen saadessaan alkuperäisen idean suklaakuorrutetusta lakritsista. Aluksi ihmiset olivat skeptisiä konseptista, mutta pian suosittu tuote A näki päivänvalon. Makean lakritsin, eksklusiivisen maitosuklaan ja hienon lakritsijauheen yhdistelmään jää hetkessä koukkuun.

D – SALT & CARAMEL meidän tulee varoittaa sinua, sillä on lähes mahdotonta vastustaa tätä suolakinuskin ja makean lakritsin voitokasta yhdistelmää. D on makea lakritsi kuorrutettuna karamellisoituun dulce-suklaaseen ja rapeisiin merisuolahiutaleisiin. Sisukas, mutta samalla lempeä makukokonaisuus. Vain yhden makeisen nauttiminen on yksinkertaisesti mahdotonta

F – DARK & SEA SALT uudessa salamasuosikissa kohtaavat pehmeän makea lakritsi, silkkinen tumma suklaa ja hienot merisuolalastut.

BUTTER COOKIE makeaa lakritsiydintä täydentävät karamellisoitu valkoinen suklaa ja rapea voikaramelli. Kaikki tämä hyvyys on pyöritetty makeassa kanelisokerissa.

CLASSIC CARAMEL pehmeä dulce de leche -suklaa ja rapeat Maldon-suolahiutaleet sulautuvat yhteen yhden luonnon makeimman herkun kanssa. Deglet Nour -taatelit luovat kermaisen ja ylellisen kokemuksen. Tuloksena on kermainen ja ylellinen makuelämys.

CRISPY RASPBERRY lakritsissa yhdistyy valkosuklaan makeus raikkaisiin vaaleanpunaisiin vadelmiin ja häivähdykseen mansikkaa korostamaan marjaisia vivahteita. Herkuttele valkosuklaaseen kiedotulla makealla lakritsilla, jossa on pieniä vadelmahippuja. Kaiken kruunaa ohut kerros vaaleanpunaista vadelmajauhetta.

STRAWBERRY & CREAM löydä punaisten kirpeiden mansikoiden, valkoisen pehmeänmakuisen kerman ja makean lakritsin tasapainoinen kokonaisuus. Valkosuklaa sitoo maut yhteen ja tarjoaa uskomattoman annoksen herkullista tanskalaista rakkautta.

ÆGG – CRISPY CARAMEL Kauniin täplikkään vaaleanruskean kuoren sisällä sekoittuu pehmeä dulce-suklaa täydellisesti yhteen raakalakritsijauheen ja pehmeän lakritsiytimen kanssa. Makuelämyksen viimeistelevät pienet merisuolahiutaleet.


Tilaatko itsellesi vai lahjaksi? Tutustu tuotteeseen kuluttajakaupassa

yht.