Lakritsilaatikko Winter Selection Box 350G Lakrids

Winter Selection Box on täynnä toistaan herkullisempia erikoismakuja. Winter Selection Box on täydellinen valinta, kun et osaa päättää suosikkiasi. Gluteeniton. 350 g.

A - THE ORIGINAL on ensimmäinen Johan Bülowin kehittämä tuote, joka syntyi hänen saadessaan alkuperäisen idean suklaakuorrutetusta lakritsista. Aluksi ihmiset olivat skeptisiä konseptista, mutta pian suosittu tuote A näki päivänvalon. Makean lakritsin, eksklusiivisen maitosuklaan ja hienon lakritsijauheen yhdistelmään jää hetkessä koukkuun.

C- COFFEE KIENI on makea lakritsi kuorrutettuna pehmeään maitosuklaaseen ja kahvipapuihin, jotka ovat kotoisin ´Kienin´ pienestä yhteisöstä, Kenian sydämestä. Paahtoprofiilit valitaan huolellisesti C:tä kehittäessä sen hedelmäisten ja kukkaisten vivahteiden vuoksi.

D – SALT & CARAMEL meidän tulee varoittaa sinua, sillä on lähes mahdotonta vastustaa tätä suolakinuskin ja makean lakritsin voitokasta yhdistelmää. D on makea lakritsi kuorrutettuna karamellisoituun dulce-suklaaseen ja rapeisiin merisuolahiutaleisiin. Sisukas, mutta samalla lempeä makukokonaisuus. Vain yhden makeisen nauttiminen on yksinkertaisesti mahdotonta

E-SALMIAK on valkosuklaan ja salmiakkilakritsin uskalias yhdistelmä. Kun kermainen valkosuklaa sulaa suussasi, kiehtovat raakalakritsipalat paljastuvat kuorrutteen alta ja luovat täydellisen tasapainoisen makean ja suolaisuuden makuelämyksen.

F – DARK & SEA SALT uudessa salamasuosikissa kohtaavat pehmeän makea lakritsi, silkkinen tumma suklaa ja hienot merisuolalastut.

DOUBLE CHOCOLATE on makea lakritsi, joka on peitetty rapeita kaakaorouhepaloja sisältävällä dulce-suklaalla ja kuorrutettu hienolla kaakaojauheella. Tämä taivaallinen herkku sopii kaikille, jotka rakastavat hienostunutta, täyteläisen suklaan makua.

CLASSIC CARAMEL pehmeä dulce de leche -suklaa ja rapeat Maldon-suolahiutaleet sulautuvat yhteen yhden luonnon makeimman herkun kanssa. Deglet Nour -taatelit luovat kermaisen ja ylellisen kokemuksen. Tuloksena on kermainen ja ylellinen makuelämys.

CRISPY RASPBERRY lakritsissa yhdistyy täydellinen yhdistelmä valkosuklaan makeutta, ruusunpunaisten vadelmien kirpeyttä ja herkullista lakritsia. Kaiken kruunaa vaaleanpunainen rapea sokerikuori.


Tilaatko itsellesi vai lahjaksi? Tutustu tuotteeseen kuluttajakaupassa