Tule osaksi myyntitiimiämme

Tule myymään Suomen kiinnostavinta logotuotteiden ja yrityslahjojen valikoimaa menestyvään tiimiimme sekä luomaan asiakkaan brändiä vahvistavia tuoteratkaisuja ja tuotevalikoimia yhdessä asiakkaidesi kanssa. Etsimme lisää myyntineuvottelijoita ja asiakkuuspäälliköitä eri puolille Suomea taataksemme asiakkaillemme henkilökohtaisen ja laadukkaan palvelun.


Tarjoamme paikkaa myyntitiimissämme

Liity menestyvään tiimiimme! Voit olla joko myyntialan vasta-alkaja, joka hakee uusia haasteita B2B-puolelta, tai jo kokeneempi myyntitykki. Tärkeintä on, että sinusta löytyy toimeen tarttumisen asennetta, yrittäjähenkeä ja ammattimaista palvelumieltä.

Tehtävänäsi on palvella yritysasiakkaitamme heidän logotuote- ja lahjahankinnoissaan. Työhösi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointia, asiakastapaamisia, tuote- ja kampanjaideointia, myyntinäyttelyiden järjestämistä sekä totta kai myyntiä ja asiakaspalvelua. Myyntityö Mastermarkissa on monipuolista, innostavaa ja toki haastavaakin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, palkitsevan ja haasteellisen työn, monipuoliset työtehtävät, hyvän koulutuksen ja jatkuvan tuen työhösi. Tehdystä työstä maksetaan tietenkin myös kunnon korvaus: palkka koostuu pohjapalkasta sekä provisiosta, jolle ei ole asetettu kattoja. Täten ansioidesi määrä on rajoittamatta kiinni omasta aktiivisuudestasi ja tekemästäsi työstä.

Mastermarkilla voit työskennellä joustavasti joko työsuhteessa Mastermarkiin tai itsenäisenä yrittäjänä. Meillä voit keskittyä olennaiseen, sillä taustallasi toimii yli 40 hengen vahva taustaorganisaatio. Me haluamme myös palkita tiimiläisiämme hyvistä suorituksista ja saavutuksista, joten työntekijöillemme on jatkuvasti tarjolla erilaisia myyntikilpailuita palkintoineen, koulutusmatkoja ja henkilöstötapahtumia.

Mastermarkilla pääset edustamaan laadukkaita huippubrändejä ja innovatiivisia tuotekonsepteja. Olemme yli kolmenkymmenen tuotemerkin virallinen maahantuoja ja moni tuote on saatavilla yksinoikeudella vain meiltä. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Eva Solo, Victorinox, Moleskine, Myssyfarmi, Modestone, Cole & Mason ja Exentri.


Odotamme sinulta:

 • tulosvastuullista ajattelutapaa
 • oikeaa asennetta myyntityöhön
 • aktiivisuutta ja sinnikkyyttä
 • itsenäistä työskentelyotetta ja yrittäjähenkisyyttä
 • aitoa kiinnostusta alaa kohtaan
 • halua jatkuvasti kehittyä paremmaksi myyjäksi

Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, sillä saat kattavan koulutuksen ja jatkuvan valmennuksen työhösi.

Tarjoamme sinulle:

 • kilpailukykyiset ja haluttavat tuotteet
 • jatkuvasti uudistuvan tuotevalikoiman
 • vahvan taustatiimin
 • monipuolisia asiakkaille tarjottavia palveluratkaisuja
 • tilaisuuden päästä edustamaan Suomen kiinnostavinta logotuotteiden ja liikelahjojen valikoimaa sekä huippubrändejä
 • kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaan ja toimintamalleihimme
 • kilpailukykyisen palkkauksen, joka muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja myynnin provisiosta

Lisätietoja myyntijohtaja Sami Saloselta, p. 040 588 7301.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen

sami.salonen@mastermark.fi


Mastermark Oy

Mastermark Oy on erikoistunut yritysten logotuotteisiin ja liikelahjoihin. Logotuote on väline asiakassuhteen hoitamiseen, myynnin edistämiseen, brändin rakentamiseen sekä tärkeiden sidosryhmien huomioimiseen ja palkitsemiseen. Logotuote- ja lahja onkin yksi tehokkaimmista markkinoinnin keinoista: jos asiakkaasi käyttää antamaasi laadukasta lahjaa päivittäin, pysyt varmasti aina asiakkaan mielessä!

Mastermark Oy on Suomen suurin liikelahja-alan palveluyritys, joka on perustettu vuonna 1978. Olemme suomalainen ja vakavarainen yhtiö, jonka asiakkaita ovat kaikenkokoiset yritykset Suomessa ja maailmalla. Teemme vuosittain noin 25 000 toimitusta 51 eri maahan. Mastermark-konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli 18,8 milj. euroa. Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja ammattitaidolla. Meitä Mastermarkilaisia on jo yli 100 ammattilaisen joukko.

Teetimme asiakastyytyväisyyskyselyn vuonna 2019 ja 97 % asiakkaista on valmiit suosittelemaan meitä muille saamansa palvelun perusteella. Mastermarkilla on myös ISO 9100 -sertifikaatti, jonka on myöntänyt Kiwa Inspecta. Pääkonttorimme ja varastomme sijaitsevat Turussa. Palvelemme asiakkaitamme henkilökohtaisesti kaikkialla Suomessa. Liikevaihtomme on noin 18 miljoonaa euroa. Olemme useiden tunnettujen merkkituotteiden, kuten Victorinox, Eva Solo, Thermos, Exentri, virallinen maahantuoja. Tytäryhtiömme Mastermark Brands vastaa edustamiemme merkkien jakelusta vähittäiskaupalle.

Olemme kansainvälinen toimija ja kansainvälisen liikelahjajärjestö IPPAG:n aktiivinen jäsen ja IGP Global Promotionin osakas. Laaja kansainvälinen sopimusvalmistajaverkostomme takaa tuotteiden laadun ja tuotannon joustavuuden.

Tutustu tuotteisiimme verkkokaupan puolella www.mastermark.fi.


Pssst, katso myös muut avoimet paikkamme!

Avoin hakemus

Täytä avoin hakemuksesi tästä!

Avoin hakemus - Opiskelijat

Täytä avoin hakemuksesi tästä!